TV-inspelningar, podd- och appintervjuer samt artiklar om "Somna & somna om"

Boken har fått en hel del uppmärksamhet sedan den kom ut i början av juni - jättekul! Om du vill veta mer om den innan du tar beslutet att köpa den eller lyssna på den på Storytel, kan du följa någon av länkarna nedan.

TV-samtal om att sova - Coronaspecial
I maj 2020 filmade UR ett boksamtal med mig och Anna Bennich, som skrivit en bok om ensamhet. Det blev ett klokt, givande samtal som bland annat handlade om att bryta tabun och att se sina instinkter för vad de är. Jag fick med några smakprov från boken. 
Titta gärna på samtalet här

 

Intervju om boken och mig
Norstedts intervjuade mig för att veta mer om boken och hur jag tänkte när jag skrev den. Läs den gärna här. 

Filminspelning för utbrändhetsapp i "Mediyogas" regi
Jag visade tio av de övningar jag tar upp i boken för att tittaren lättare skulle kunna utöva dem. Ges ut inom kort. 

Artikel i "Tara"
Det är roligt nog många tidningar och tidskrifter som skrivit om boken - bland annat Topphälsa, Året Runt, PRO pensionären och Förskoletidningen. Tara skrev en fem sidor lång artikel i juli 2020 med Taras favorittips ur boken, samt min historia om hur boken blev till. Läs artikeln här och här.

Avsnitt i podden "Hälsosnack med Lotta och Victoria"
Djupintervjun med Lotta blev en fin stund med funderingar runt sömn, stress och vad man kan göra för att förbättra sin situation för att må bättre. Jag beskrev också några av mina favoritövningar från boken. Lyssna här.

Artikel i Expressen

För att läsa intervjun i Expressen här så måste du vara premiummedlem, men det är ungefär samma text som i artikeln i Tara ovan. 

Som e-bok och ljudbok på Storytel
400 lyssningar på mindre än en månad - jättekul, och med fina recensioner!